United technology
 

Onze producten:
   
AMMO-CLAIRE®
BIO-CLAIRE®
NEO-BLUE®
AMMO-CAT ®
   


 

 

 

Ammo-Cat ®


De kattenbaktoevoeging voor een frisser resultaat

 United Technology presenteert het vernieuwde product AMMO-CAT ®

AMMO-CAT ®is een unieke aanvulling voor uw kattenbak en kan in combinatie gebruikt worden met ieder willekeurig kattengritAMMO-CAT ®is een unieke aanvulling voor uw kattenbak en kan in combinatie gebruikt worden met ieder willekeurig kattengrit. Het doet er niet toe welke kattenbakvulling u gebruikt, door de toevoeging van AMMO-CAT ®wordt de kattenbak een fris, geurvrij en vooral hygiënisch toilet voor uw poes of kater.

Wat is het geheim van  AMMO-CAT ®?

AMMO-CAT ®bestaat uit een mineraal genaamd Clinoptiloliet en heeft als unieke eigenschap een ongelooflijk groot absorptievermogen. Clinoptiloliet wordt al jaren gebruikt in vele toepassingen voor o.a. consument, industrie, milieu en de agrarische sector. Er zijn vele soorten clinoptiloliet, de toepassingsmogelijkheden evenals de eigenschappen zijn voor een groot deel afhankelijk van de vindplaatsen en gespecialiseerde modificatie.

AMMO-CAT ®is een kant-en-klaar product en wordt in korrelgrootte van ± 3 mm. in een kant en klare vacuüm verpakte dosering geleverd. U voegt heel simpel een dosering toe aan het kattengrit en het clinoptiloliet wordt dan direct actief, door de absorberende en bindende eigenschap zal het clinoptiloliet de urine met de ammoniak opnemen en kwalijke geur volledig neutraliseren, tevens worden schadelijke bacteriën, mede verantwoordelijk voor de stankoverlast, ingekapseld en onschadelijk gemaakt.

Door het gebruik van het additief AMMO-CAT ®zal uw kattenbak ook veel langer meegaan, zeker 2 tot 3 keer langer, u maakt dus minder kattenbakken schoon en u heeft veel minder kattengrit nodig, het resultaat is dus minder sjouwen met grote zakken kattengrit en geen nare luchtjes meer in huis. AMMO-CAT ®helpt tevens tegen de bekende katergeurtjes, door eenvoudig wat korrels op die plek te strooien, deze ongeveer 24 uur te laten inwerken en daarna eenvoudig de korrels weghalen met de stofzuiger.

AMMO-CAT ® is verpakt in een handige doos met 10 doseringen van 330 cc, een dosering is goed voor één kattenbakvulling. Hierna kan u zonder problemen het afval weggooien in de bio-bak.

Uw voordelen bij het gebruik van AMMO-CAT ®op een rijtje:

  • Aanzienlijk minder sjouwen met kattengrit
  • Beslist geen vieze luchtjes meer uit de kattenbak, dus geen vervelende kattenluchtjes in huis
  • Aanschaffen van goedkopere kattengrit

AMMO-CAT ® , wederom een uniek en exclusief product van United Technology


 

© 2013 United Technology
All Rights Reserved
Home | disclaimer | leveringsvoorwaarden | Innovatie | prijslijst | Contact