United technology
 
WONDER POWER DRY ® is een speciaal ontwikkelde droogunit, die met Calciumchloride, CaCl 2, tot de meest gebruikte vochtabsorberende producten behoren.
   
Onze droogmiddelen:
   
SUPER POWER DRY ®
OXY-GEL ®
   
   

  

 

 

Wonder power dry ®


WONDER POWER DRY ® is een speciaal ontwikkelde droogunit, die met Calciumchloride, CaCl 2, tot de meest gebruikte vochtabsorberende producten behoren.

Het oplosproces is extreem snel en bij de reactie kunnen de temperaturen WONDER POWER DRY ® is een gespecialiseerd droogmiddel product van zeer hoge kwaliteit en wordt gebruikt om vochtproblemen bij diverse goederentransporten in vrachtauto’s en containers te absorberen.met gemak oplopen tot ongeveer rond de 60 ° C (140 ° F ). En in deze hoedanigheid staat het product dan ook bekend als een perfect droogmiddel. CaCl 2 + 2 H 2 O → CaCl 2 · 2H 2 O
Geholpen door de intense hitte die bij de ontbinding vrijkomt, is Calciumchloride ook zeer goed te gebruiken als een ijssmeltend Calciumchloride-compound, bijvoorbeeld bij gladheid op de wegen.

WONDER POWER DRY ® heeft een groot absorberend vermogen en is milieuvriendelijk in het gebruik.

WONDER POWER DRY ® is een gespecialiseerd droogmiddel van zeer hoge kwaliteit en wordt gebruikt om vochtproblemen bij diverse goederentransporten in vrachtauto’s en containers te absorberen.

WONDER POWER DRY ® is o.a. perfect te gebruiken bij langdurige opslag in warenhuizen.

WONDER POWER DRY ® is met name voor caravans, campers en pleziervaartuigen een uitstekend product om vocht te absorberen bij winterstalling en vochtige standplaatsen.

WONDER POWER DRY ® wordt sinds jaren veelvuldig gebruikt door transporteurs die, met name in de Aziatische landen, zoals Maleisië, Indonesië, Thailand, Taiwan, Japan en China producten vervoeren.
Het aantal te gebruiken units is echter afhankelijk van het aanwezige vochtgehalte in de lading, lokale klimaatcondities, en tijdsduur van het transport van de startlocatie tot de eindbestemming.

De vochtopname van WONDER POWER DRY ®  is ongeveer 2 liter per unit. Bij transport per container vanuit landen met een warm klimaat wordt door ons geadviseerd om 4 to 6 units te gebruiken afhankelijk van de lading en lokale vochtigheidcondities.

WONDER POWER DRY ® is een speciaal samengesteld product van eigen fabricaat en wordt geleverd tegen een zeer gunstige en concurrerende prijs, informeert u eens naar onze scherpe prijzen, met name voor grotere hoeveelheden.

Wilt u meer informatie over WONDER POWER DRY ® ga dan naar onze contactpagina


 

© United Technology
All Rights Reserved
Home | disclaimer | leveringsvoorwaarden | Innovatie | prijslijst | Contact