United technology
 

Onze producten:
   
AMMO-CLAIRE®
BIO-CLAIRE®
NEO-BLUE®
AMMO-CAT ®
   


 

 

 

AMMO-CLAIRE ®


AMMO-CLAIRE ® is een geheel kant en klaar milieuvriendelijk product zonder enige toevoeging van chemicaliën.

AMMO-CLAIRE ®neemt direct de verhoogde uitstoot van ammoniak op die aanwezig is in uw vijver, waardoor vissen en planten zich beter ontwikkelen. Ammoniakis altijd aanwezig in uw vijver, het is giftig en ontstaat door verrotting van afvalstoffen zoals ontlasting, planten, overtollig voedsel, enz.

AMMO-CLAIRE ® is een natuurlijk mineraal en bestaat voor 100 % uit clinoptiloliet, dat gewonnen wordt in Indonesië. AMMO-CLAIRE ® is bij uitstek geschikt voor een gezonde biotoop, met name voor uw kostbare KOI-karpers, juist deze vissoort blijkt een verhoogde uitstoot van ammoniak te veroorzaken.

AMMO-CLAIRE ® is zeer eenvoudig in gebruik en volledig milieuvriendelijk, u hangt het speciaal ontworpen net met een nylon koord aan het sluitstuk, kant en klaar voor gebruik, in uw vijver of aquarium, na verloop van tijd kunt u het net weer verwijderen en b.v. in de milieucontainer werpen.

U kunt ook de inhoud als decoratie in de tuin verwerken, omdat AMMO-CLAIRE ® geen schadelijke stoffen bevat en/of bijwerking heeft is het totaal onschadelijk voor het milieu.

AMMO-CLAIRE ® is ook ideaal om als filter te gebruiken bij uw biologische filter.

AMMO-CLAIRE ® wordt geleverd in een klaar voor gebruik verpakking met een netto gewicht: van ± 2,5 kg.

AMMO-CLAIRE ® mag beslist niet gebruikt worden vlak voor of vlak na het toedienen van zoutoplossingen, het ammoniak zal weer door de zoutoplossing vrijkomen uit de structuur van het mineraal.

Wij adviseren u één net AMMO-CLAIRE ® te gebruiken (inhoud ± 2,5 kilogram) per maand per 5000 liter vijverinhoud, voor een optimaal resultaat.

Wilt u meer informatie over dit product ga dan naar onze contactpagina

 

AMMO-CLAIRE ® wederom een uniek en exclusief product van United Technology

 


 

© 2013 United Technology
All Rights Reserved
Home | disclaimer | leveringsvoorwaarden | Innovatie | prijslijst | Contact