United technology
 
   
Onze producten:
   
AMMO-CLAIRE ®
BIO-CLAIRE ®
NEO-BLUE ®
AMMO-CAT ®

 

 

 

Bio-Claire ®
een uniek alles in één product

 

BIO-CLAIRE ® voor natuurlijk, helder en gezond vijverwater!

BIO-CLAIRE ® is te gebruiken als waterverbeteraar in bestaande vijvers! BIO-CLAIRE ® is direct actief nadat het is toegevoegd in het water!

BIO-CLAIRE ® heeft een meervoudige werking!

BIO-CLAIRE ® is een uniek alles in één product voor het helder houden en maken van vijverwater. Het is samengesteld uit natuurlijke elementen, waaronder het mineraal clinoptiloliet (clinoptiloliet). Clinoptiloliet wordt speciaal voor BIO-CLAIRE ® gewonnen in de binnenlanden van Java Indonesië.

Het wordt lokaal gemodificeerd en tot een eindproduct verwerkt in eigen laboratorium en fabriek. Het "merkwaardige" mineraal heeft een eigen unieke kristallijn structuur, een “honingraat” van kanalen en holtes die o.a. grote hoeveelheden ionen uit water kunnen absorberen en uitwisselen.
Eén enkele gram clinoptiloliet is genoeg om letterlijk honderden kubieke meters water biologisch te laten reageren waardoor die reactie uw vijver weer in het gewenste evenwicht brengt en in evenwicht houdt.

U hoeft niet meer met verschillende producten de juiste verhouding te zoeken, hetgeen belangrijk is omdat veel van die producten schadelijke chemische elementen bevatten. De eenvoud van het gebruik van BIO-CLAIRE ®versnelt de normale natuurlijke processen die nodig zijn om uw biotoop in de juiste balans te krijgen en te houden.

Het mineraal Clinoptiloliet wordt voor milieutechnologische toepassingen eventueel in combinatie met andere elementen die in de structuur van het Clinoptiloliet zijn opgenomen reeds lang toegepast bij het zuiveren van industrieel en huishoudelijk afvalwater alsmede voor het onttrekken van schadelijke stoffen zoals zware metalen en dioxines uit o.a. rookgassen van vuilverbrandingsovens.

Clinoptiloliet verwijdert ook de te hoge bestanddelen aan fluor uit drinkwater.

BIO-CLAIRE ® is speciaal gemodificeerd met micro-organismen die noodzakelijk zijn voor het behoud van de biotoop, tevens bevat BIO-CLAIRE ® milieuvriendelijke ingrediënten die het evenwicht in uw biotoop herstellen en dat op een natuurlijke manier.

De voordelen van BIO-CLAIRE ® op een rijtje:
# nooit meer groene of troebele vijvers
# houdt het vijverwater helder
# werkt altijd en voor iedere soort vijver
# geen andere producten meer nodig
# gemakkelijk in het gebruik
# zelf uw vijverwater helder houden, geen externe hulp meer nodig
# 100% veilig voor mens, dier en plant
# voordelig


BIO-CLAIRE ® heeft alle benodigde elementen bij elkaar in één verpakking, u kan dus direct aan de slag zonder externe hulp in te schakelen, dat is voor u dus gemakkelijk en voordelig!

BIO-CLAIRE ® werkt altijd, ongeacht ligging, populatie en grootte van de vijver.

BIO-CLAIRE ® remt de groei van draad en zweefalgen, reduceert het PH - gehalte, brengt de KH- en GH- waarden omhoog, hetgeen de waterplantengroei bevordert. Waterplanten hebben immers kalk (KH) nodig voor een harmonische groei, met name bruine planten profiteren hiervan.

BIO-CLAIRE ® verlaagt het nitrietgehalte , een te hoog nitrietgehalte wordt normaal veroorzaakt door het niet voldoende afbreken van eiwitten, afkomstig van een teveel aan visvoer en van de uitwerpselen van vissen.

BIO-CLAIRE ® bevordert de biologische afbraak van de overtollige eiwitten.

Is 100% veilig voor uw vissen en waterplanten, het is volledig onschadelijk voor de materialen waarvan uw vijver is vervaardigd.

BIO-CLAIRE ® wederom een uniek en exclusief product van United Technology

© 2013 United Technology
All Rights Reserved
Home | disclaimer | leveringsvoorwaarden | Innovatie | prijslijst | Contact